Over T&F

Over T&F Reclame

T&F Reclame is dé reclamespecialist van Salland. Wij houden ons namelijk al 25 jaar bezig met alles wat met drukwerk te maken heeft, van autobelettering en promotiemateriaal tot het bedrukken van kleding en spandoeken. T&F Reclame is jouw allround print & sign specialist.

Waar de T&F in onze naam vandaan komt? Ons bedrijf werd in 1997 opgericht door Tineke en Frans, vandaar. Inmiddels staan Clemens Boerkamp en Judith Vulink aan het roer. Jarenlang deden wij ons werk vanuit een bijzonder pand aan de Weerdhuisweg in Lemelerveld, maar sinds Pasen 2021 zijn we verhuisd naar onze gloednieuwe bedrijfsruimte aan de Lemelerveldseweg 69b. Vanuit daar werken wij met heel veel liefde en passie aan al jouw reclame-uitingen.

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Bij ons in Lemelerveld staat daarom altijd een kopje koffie klaar en ook een advies op maat geven we graag. Wij hanteren korte lijntjes waardoor we flexibel zijn en altijd snel kunnen schakelen. Wij kenmerken ons verder door Sallandse nuchterheid, bij ons dus geen grootspraak: je krijgt wat we beloven, altijd. Signing van hoge kwaliteit bijvoorbeeld, dat vinden we belangrijk. Daarnaast zetten we voor jou graag een stapje extra, in overleg is bij ons daarom (bijna) alles mogelijk. Alles om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Meteen iets bestellen? Dat kan in onze webshop. Heb je een vraag of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan vooral contact met ons op.

Onze stralende collega's

Samenwerken aan jouw zichtbaarheid

Reclame maken is ons vak. Mogen wij jouw bedrijf ook zichtbaar maken?