FAQ

Veelgestelde vragen

Wij weten álles van reclame, maar we kunnen ons voorstellen dat dit bij jou niet het geval is. Wij geven natuurlijk graag antwoord op al jouw vragen, maar we hebben de meestgestelde vragen ook alvast voor je op een rijtje gezet. Wel net zo makkelijk, toch? Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van je auto of bus, want wil je een Mercedes of een Fiat laten wrappen? En hoe groot is het oppervlak dat je wilt laten bestickeren? Dit is maatwerk, dus deze vraag is lastig te beantwoorden zonder alle info. Neem daarom contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wij staan graag voor onze klanten klaar, dus in overleg is bij ons (bijna) alles mogelijk. Als er écht druk achter zit, kunnen we daarom dezelfde dag nog leveren.

Ja, zeker! Onder normale omstandigheden kunnen we deze binnen twee dagen leveren.

Dit kan al vanaf één stuk! Dit geldt overigens niet alleen voor kleding, maar ook voor folders, stickers en al onze andere diensten. Wel net zo makkelijk.

Absoluut! Wij drukken ook wandposters en fotobehang, alles helemaal naar jouw wens. Deze kunnen we zelfs bij je komen plakken of bevestigen.

Wij houden van extra service, dus dat doen wij zeker. We bezorgen in heel Nederland.

Samenwerken aan jouw zichtbaarheid

Reclame maken is ons vak. Mogen wij jouw bedrijf ook zichtbaar maken?